المقادير:
دجاجة مخلية- 5 حبات طماطم- 3بصلات متوسطين - ملح وفلفل وبهارات
- معلقةزعلر ناشف - 2معلقة كبيرة خل - عصير 2 لمونة- 2فلفل رومى
الطريقة:
نغسل الدجاجة بالملح والدقيق ونقطعها اربع قطع ونتركها جانبا كل
المحتويات الطماطم والبصل والملح والفلفل والبهارات والفلفل الرومى والخل
والليمون نضعهم فى الخلاط ونضربهم كويس جدا ونضعهم على الدجاج
ونتركهم فى الثلاجة 6ساعات بعد كدة نطلعهم من الخلطة ونرصهم تحت
شواي الفرن وحطى فى الفرن صينية فيها ماء وزعتر علشان الدجاج ما
ينشف ولما الوجة الى فوق يحمر تقلب على الناحية التانية وخلى بالك
متقربيش الرف من الشواية على شان الدجاج ما يحترق وجربوها هتعجبكم ومستنية ردودكم
__________________